onsdag 7 februari 2018

Träning vecka 4-5 (graviditetsvecka 40-41(!)

Graviditetsvecka 40
Ja veckan som jag trodde skulle vara min sista vecka som gravid och definitivt min sista träningsvecka innan förlossningen.
Planen var att träna må-fr för att sedan packa ihop träningskläderna för ett tag fram över... Körde x-fit må, ti, on och to och sedan ett cirkelpass på fredagen.
På helgen sedan så tog vi bara några lite längre promenader och bara väntade på att de skulle sätta igång. Men icke, ingenting hände alls... Alltså det är ju ändå andra barnet och Thelma kom ju bara två dagar efter utsatt datum...
Totalt på veckan blev det 52km promenader och 5st x-fit pass

Graviditetsvecka 41
Jennifer frågade om inte jag skulle med på x-fit måndag morgon. Tja, varför inte... Skulle till MVC senare på dagen för hinnsvepning och tänkte att då blir det ju absolut sista passet för sedan lär det garanterat sätta igång! Om det satte igång? Nä, ingenting hände på hela dagen eller natten, vilken besvikelse
På tisdag morgon insåg jag att det är bara att acceptera läget, tänka att det i värsta fall bara är två veckor kvar.
Nu hade jag ju dessutom slutat att jobba så mellan 8-13 varje dag så hade jag bara mig själv som sällskap och att tänka på innan Thelma skulle hämtas. Så det har blivit 5-10 km promenader med Celtic i skogen samt x-fit på morgonen eller lunchen ti-fr. För att se det från den positiva sidan så är det ju väldigt lyxigt att kunna köra lunchpass utan stress, händer ju aldrig annars!
Totalt på veckan blev det 55km promenader och 5st x-fit pass

Kulan och jag på väg mot träning (v.41..)
Nu är jag lite mer än halvvägs in i vecka 42 (11 dagar över tiden)... Har tränat x-fit varje dag och gått långa promenader med Celtic och planerar att göra så kommande två dagar också.. På söndag har vi fått tid för igångsättning så DÅ är det verkligen slut på denna graviditet!