Jag är så fantasilös när det gäller mat just nu… Så i helgen
har det blivit kycklingsallad i dagarna tre. Exakt samma sallad fredag, lördag
och söndag kväll… Men en riktigt god och fräsch sådan.
Och de bästa med sallader (och även soppor) är ju att det hör till att man äter ett gott bröd till. Bakade både Oopsies och filmjölksbröd med havremjöl.
Och de bästa med sallader (och även soppor) är ju att det hör till att man äter ett gott bröd till. Bakade både Oopsies och filmjölksbröd med havremjöl.
Blandad sallad
Kyckling
Kalkonbacon
Fetaost
Paprika
Hallon
Rödvinsvinegrette
Rödvinsvinegrette:
1msk rödvinsvinäger
3msk olivolja
0,5tsk dijonsenap
Salt
Peppar
Lite stevia sötströ
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar