lördag 14 maj 2016

Sista dagen

idag var det flera som va ute på en 5mils löprunda. Hade i tanken att följa med men vågade inte riskera att slita ut mig, spring vansinnigt långt på redan slitna ben kan vara något man kan ångra ordentligt sen. Och med facit i hand så fick två av sju bryta pga skador...

Jag tog lång sovmorgon, lång frukost och sen en promenad in till Rhodos stad. När jag kom dit mötte jag ett par kompisar som var på väg hem från sin löptur så jag joggade med dom tillbaka. Gick upp till gymmet och träna lite där.

På eftermiddagen hade vi 5-kamp. Är eg inte något jättefan av lekar men vädret var unket och regn så fanns inte någon anledning att inte vara med, och de va väldigt kul! 5 lag med nio st i varje (dock bara 7st i vårt lag)

Gren 1: två i laget skulle bära en tredje lagmedlem runt en bana. Snabbast vinner. Gissa vem som va minst och fick sitta i stolen? Veckans högsta pulsmätning fick jag under den turen! Det är med livet som insats man genomför denna typ av tävlingar tydligen! Högst fart hade vi garanterat men kom bara tvåa eftersom killarna halka och tappa hela stolen inkl mig!

Gren 2: Jägarsitsen... Vet av tidigare erfarenhet vad denna tävling ger för sjuk träningsvärk så lyckades nästla mig ur. Men vi hade 4 andra starka som kammade hem andraplatsen även här.

Gren 3: Uppradade på ett lång led förflytta 6ägg med hjälp av plastskedar från en änden till andra. Snyggt koncentrerat lagarbete gav oss en tredje andraplats.

Gren 4: volleyboll. Här briljerade vi inte... En tredjeplats.

Gren 5: stafett med tre lagmedlemmar. Springa runt poolen, uppför trapporna till rutchkanorna, vada genom vattnet och upp för poolkanten. Eftersom jag inte va med på Jägarsitsen åkte jag på denna. Men vi gick verkligen all in och vann sista grenen.

Vi kammade hem 19 poäng totalt precis som segrarlaget men de hade fler vi står än oss så vi fick nöja oss med andraplatsen.  Lite surt men andraplatser tycks förfölja mig genom livet:)

Nu har jag packat resväskan och är redo att åka hem. Bara en sista natt i denna stenhårda säng:) Har varit en fantastisk vecka och jag har haft så kul och njutit av att bara tänka på mig själv! Men nu saknar jag  min familj och längtar kopiöst efter att komma hem till dom i morgon!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar