måndag 8 oktober 2018

Halmstadmilen 5km

Helgen efter Kinnaloppet, den 1/9,  så begav jag mig ner till Halmstad för ett nytt 5-kilometerslopp.

Samma mål som tidigare: SUB 20 min och helst putsa liten aning på förra veckans lopp

Banan var flackare detta lopp och jag tyckte att jag tryckte på lite mer... Men tiden i mål blev 19:47, nästintill samma som helgen innan, 2 ynka sekunder snabbare:)

I detta lopp låg jag i ledning med god marginal så gott som hela loppet, bortsett från första ca 700m. Och även om mitt fokus ligger på tid och inte placering (springer hellre på bättre tid och sämre placering, än tvärtom) så bidrar det givetvis till att det blir lite svårmotiverat att trycka på lite extra när man är ganska säker på att vinna.

Och vann gjorde jag! Och det är alltid kul. Kunde åka hem med en gigantsikt chokladkartong och 1000:- i presentkort på intersport:)