torsdag 19 september 2013

Ugnsomelett med champinjoner, paprika och skinka

Nu är jag inne i ett flow igen då jag testar nya maträtter. Igår gjorde jag omelett i ugn och den blev fantastiskt god, perfekt kvällsmat.

Ugnsomelett med champinjoner, skinka och paprika
250g champinjoner
1st paprika
120g skinka
7ägg
1dl kokosgrädde (eller vanlig grädde, vatten eller mjölk)
ev. ½ dl riven smakrik ost
Salt, svartpeppar och vitpeppar

Skiva champinjonerna och stek i kokosfett eller smör. Strimla paprika och skinkan och låt steka med en stund. Krydda med salt och svartpeppar. Lägg röran i en ugnsform och strö över riven ost.


Blanda ägg, kokosgrädde, salt och vitpeppar och häll i formen.

Tillaga 20-25 minuter, 225 grader.

Servera med en god sallad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar