tisdag 8 augusti 2017

Rya åsar


Idag var det stålande fint väder så jag och Thelma packade åter igen ryggsäcken med lunch och tog oss ut på långpromenad. Vi åkte till Rya Åsar och gick Ekeskogsspåret.

Ett tufft spår med mycket backar. Starten är 2km branta backar uppför. Här fick Thelma nån liten kris med akut ont i benet och svält... Så redan efter en kilometer hittade vi som tur va ett mysigt picnicbord där vi kunde sätta oss och luncha i solen.

Efter lite mat i magen så va det inga problem att traska vidare. Thelma springer mer än hon går, till Celtics stora glädje som älskar att springa med.


Spåret är märkt som fyra kilometer men min klocka visade 4,6km så det blev en bra tur idag också... Minst 60 minuters rörelse bör både barn och vuxna ha per dag läste jag senast idag. Och kan inte annat än att hålla med! Så ycket piggare man blir och vilket gladare och mer harmoniskt barn man får när man är ute i friska luften och rör på sig ordentligt!


I morgon ska det regna men vi planerar ändå för en skogspromenad jag och Thelma, troligtvis beger vi oss till Pickesjön då Thelma hade önskemål om runda med lite mindre backar.. Dock blir det nog utan picniclunch, om inte väderappen visar helt fel, det har ju hänt förr!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar