torsdag 2 maj 2013

Baconlindad, fylld kyckling med färskostkräm

Till kvällsmat igår blev det baconlindad, fylld kycklingfile med färskoströra. Testade Presidents Rondele med getost, den var verkligen jättegod!!!



Baconlindad, fylld kycklingfile
2 kycklingfileer
1 paket bacon (jag hade Presidents rondele med getost)
½ paket färskost  
Salt
Peppar

Banka först ut kycklingen med en kötthammare.

Bred på färskost. Salta och peppra. Vik ihop till ett paket och linda runt baconet. Fäst baconet med tandpetare.

Bryn i smör i  en stekpanna på alla sidor. Tillaga sedan i ugnen i ca 20 minuter, 225 grader.

Färskostkräm
1dl creme fraiche
½ paket färskost (jag hade Presidents rondele med getost)
1tsk kycklingfond
Salt
Peppar
Rosmarin

Vispa ihop ingredienserna till  en fluffig kräm med en elvisp. Låt stå i kylen en stund innan servering.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar