2 äggvitor
1,5 dl kallt vatten
1,5 dl kokande vatten
9 gelatinblad
1 dl stevia strö
1 tsk vaniljpulver
1,5 dl kallt vatten
1,5 dl kokande vatten
9 gelatinblad
1 dl stevia strö
1 tsk vaniljpulver
Kokosflingor och kakao
Gör så här:
1. Lägg gelatinet i kallt vatten i minst 5 min
2. Vispa ihop äggvitor, sötning, kallt vatten och vaniljpulvret
3. Koka upp vattnet och lös upp gelatinet och häll detta långsamt ner i äggviteblandning under vispning med el-visp.
4. Vispa i 30 minuter.
5. Bottna en långpanna ca 25×30 med kokos-kakao blandningen. Häll över äggviteskummet och täck med samma blandning, ställ kallt i 8 timmar.
6. Skär kuber eller rutor och doppa kanterna i kokos-kakao blandningen.
2. Vispa ihop äggvitor, sötning, kallt vatten och vaniljpulvret
3. Koka upp vattnet och lös upp gelatinet och häll detta långsamt ner i äggviteblandning under vispning med el-visp.
4. Vispa i 30 minuter.
5. Bottna en långpanna ca 25×30 med kokos-kakao blandningen. Häll över äggviteskummet och täck med samma blandning, ställ kallt i 8 timmar.
6. Skär kuber eller rutor och doppa kanterna i kokos-kakao blandningen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar