torsdag 29 november 2012

LCHF knäckebröd / fröknäcke

Här kommer receptet på knäckebrödet! Bästa receptet enligt mig, hittat här. Vansinnigt gott att strö timjan eller rosmarin och havssalt på innan gräddning.  



LCHF knäckebröd / fröknäcke

1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
0,5 dl linfrön
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
0,5 dl kokosfett
2,5 dl kokande vatten
0,5 tsk salt


Blanda ihop alla torra ingredienser. Koka upp vattnet och häll i kokosfettet. 
Blanda ihop allt och låt stå i ca 20 min. Kavla ut på bakplåtspapper och grädda i ugnen i 50 minuter på 150°C. Skär i bitar med kniv eller pizzaslicer eller bryt isär, och lägg på galler på eftervärme i ca 40 min.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar