lördag 20 april 2013

Kycklingsallad med ädelost och jordgubbar

Igår gjorde jag en fantastiskt god kycklingsallad till kvällsmat!
Kycklingsallad
400g kycklinglårfilé 
100g Blandsallad 
½ Gul paprika 
6st Jordgubbar  
100g  ädelost 
100g valnötter
Rödvinsvinegrette: 
1msk rödvinsvinäger
2msk olivolja
1 msk vatten
½tsk salt
1krm svartpeppar
1tsk dijonsenap    

Blanda ingredienserna till dressingen och låt stå i kylen en stund.

Stek kycklingen i smör och krydda sedan med salt, peppar, paprikapulver och chilipulver (det hade jag iaf). Låt svalna

Lägg salladen i botten på ett fat. Fördela paprika, jordgubbar, nötter och osten över. Skär kycklingen i bitar och lägg överst. Ringla över vinegretten.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar