Fröknäcke med rosmarin och havssalt
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
0,5 dl linfrön
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
0,5 dl kokosfett (Kung Markatts hade jag och det ger väldigt god smak)
2,5 dl kokande vatten
Lite rosmarin
Lite flingsalt
Blanda ihop alla torra ingredienser. Koka upp vattnet och häll i
kokosfettet.
Blanda ihop allt och låt stå i ca 20 min. Kavla ut på bakplåtspapper, strö över rosamrin och salt och grädda i ugnen i 50 minuter på 150°C. Skär i bitar med kniv eller pizzaslicer. Lägg på galler på eftervärmen i ca 40 min.
Blanda ihop allt och låt stå i ca 20 min. Kavla ut på bakplåtspapper, strö över rosamrin och salt och grädda i ugnen i 50 minuter på 150°C. Skär i bitar med kniv eller pizzaslicer. Lägg på galler på eftervärmen i ca 40 min.
Fler recept från helgens kalas kommer!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar