måndag 25 augusti 2014

Kesobröd

I fredags åt vi Cesarsallad och till det gjorde jag ett nytt bröd efter ett recept som jag fått från min kära vän Karin. Älskar sådana här enkla bröd som går snabbt att göra! Och gott var det också, fick tummen upp av alla kring matbordet (förutom mig själv även Erlendur Jennifer och Johannes).



INGREDIENSER
3 ägg
1/2 liten burk keso (125 gram)
Knappt 1 dl
kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
GÖR SÅ HÄR
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda de torra ingredienserna först. Rör ihop med ägg och keso. (kan mixas med stavmixer också om man vill)
Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en platta(ca 20 x 20 cm).
Strö lite goda frön på!
Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Skär sedan i bitar.
 
Rosta gärna!!

Du kan även addera till 1 dl nötter/frön. Tex 1/2 dl hackade hasselnötter + 1/2 dl solroskärnor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar