söndag 24 november 2013

Söndagslöpning

Idag var det dags för löpning i fantastiskt väder.

Först var det långpass med knallen. Som vanligt har jag ingen koll på vart vi sprang, tänker inte på det medan jag springer men jag vet iaf att vi sprang på rya åsar och var borta vid brukshundsklubben på ramnaslätt. Det var väldigt lugnt tempo men en del backe.
Sträcka: 16,44km
Tid: 1,34min
Medeltempo: 5,44min/km

Jag kände mig väldigt pigg och fräsch så direkt efter passet åkte jag och hämta Cillen och åkte upp till Kypesjön för en liten tur med henne där.
Sträcka: 6,13km
Tid: 31,51min
Medeltempo: 5,12min/km


På sommaren är det så lätt när det gäller kläder. Det är bara att ta på sig ett par tights och en t-shirt. Nu på hösten och vintern är det betydligt klurigare. Tänkte därför att det är lite smart att skriva ner vad jag har på mig vid olika väderlag och temperaturer. Att kika tillbaka på!

Dagens väder var omkring 0-gradigt och soligt. Jag hade mina Asics Trainer, fodrade 2XU löpartights, craft underställströja, craft löparjacka, Haglöfs softshellväst, pannband och vantar. Klädseln var helt ok, kanske något för mkt. Lär nog kunna ha dessa kläder även när det kryper ner ett par grader. Men jag har hellre för mkt på mig än för lite!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar