fredag 18 oktober 2013

Foccacia med spenat och skinka

Med inspiration från bloggen http://emmaspaleo.com/ snodde jag igår ihop en paleo foccacia. Resultatet blev något mittemellan bröd och omelett och blev jättegott! vi åt den ihop med en fetaostsallad.



Foccacia med skinka och spenat
•6 ägg
•1 dl kokosmjöl
•1 dl kokosmjölk
•150 gram skinka
•2.5 dl frusen spenat
•0.5 dl smält smör
•Rosmarin
•Salt och peppar

Gör så här
1.Sätt ugnen på 175 grader.
2.Vispa ihop allt till en jämn smet.
3.Smörj en form på 20×20 cm med smör och bröa med 1 msk mandelmjöl.
4.Häll i smeten.
5.Grädda ca 45-60 min eller till den är gyllenbrun och stelnat.
6.Låt svalna och skär i bitar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar