måndag 24 februari 2014

Currykyckling

Denna enkla och fantastiskt goda kycklinggryta gjorde jag i förra veckan. Helt mejerifri dessutom. Blev 2st rejäla portioner.

Kycklinggryta med curry
1/2 grillad kyckling
1/2 gul lök
Ca 10 champinjoner
1 vitlöksklyfta
3dl kokosgrädde
1 msk lantbuljong
1msk tamari soya
1 msk curry
Salt och peppar
Ev en näve cashewnötter

Stek löken i lite kokosolja. Tillsätt kyckling, klyftade champinjoner och strö över curry. Hacka vitlöken och låt steka med några minuter.
Häll på kokosgrädde, buljong och soya. Koka ihop tills det börjar tjocka. Smaka av med salt och peppar.
Strö över naturella cashewnötter.
Jag serverade kycklingen med blomkålsris (riven blomkål som fått koka upp i lättsaltat vatten)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar