fredag 3 oktober 2014

Kycklingfärsröra med parmesantäcke

Återigen har jag gjort en sån där supergod köttfärsröra. Denna gång använde jag mig av kycklingfärs.
Ja rikligt med parmesan ska de va!

 500g kycklingfärs
1 vitlöksklyfta
3msk tomatpure
1 msk tamari soya
1 tsk oxfond
1tsk sambal oelek
1dl kokosgrädde
2dl vatten
Ev. lite LCHF-redning
Lökpulver
Salt
Peppar
Oregano
1-2dl riven parmesan

Stek färsen ihop med hackad vitlök. Tillsätt övriga ingredienser, förutom osten. Låt småkoka i ca 15min. Strö över rikligt med parmesan

Servera med valfritt tillbehör! 

Mina tillbehör blev spenat, tomater och oliver
Erlendur föredrog ugnsbakade rotfrukter:
morot, rödbeta, palsternacka, röd lök och purjolök

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar