måndag 18 mars 2013

Low Carb in Berlin

Det var absolut inga problem att hålla oss ”inom kosten” när vi var på weekend i Berlin i helgen. Så mycket god mat vi ätit!!



Fredag
Frukost:          Cesarsallad med räkor på landvetter

Lunch:            Pizza på en italiensk restaurang. Servitören skrattade gott när han dukade av min och Jennifers tallrik där brödet var kvar och vi bara hade ätit det som låg på!

Middag:          Tapas på en spansk lite krog. Ost och charktallrik. Kyckling i nån variant av bearnaisesås. Räkor i vitlök. Kött i pepparsås.

Lördag:         
Frukost:          Ljuvlig frukostbuffe på hotellet: scrambled eggs, bacon, kokt ägg, ostar, salami, philadelphia, skinka, kalkon, kvarg, färska hallon….

Lunch:            Jag och Jennifer köpte med oss lite gott från en enorm delikatessbutik och hade picnic vid Alexanderplatz. Chevreost, serranosalami, jätteräkor i dillsås, färskoströra med paprika och brieost. Godaste lunchen ever!!

Middag:          En grekisk restaurang med gigantiska portioner! Förrätt: grillad haluomi. Huvudrätt: souvlaki med tzatziki, sallad och ugnsbakade grönsaker.

Söndag:         Ljuvlig frukostbuffe på hotellet: scrambled eggs, bacon, kokt ägg, ostar, salami, philadelphia skinka, kalkon, kvarg, färska hallon….


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar