torsdag 30 januari 2014

Väduren; That´s me!

Jag har aldrig varit intresserad av stjärntecken/stjärnbilder, dess betydelse bla bla bla. Har aldrig läst mitt horoskop eller vad mitt stjärntecken betyder. Men så kom jag av en annan anledningn in på en horoskopsida idag och läste då samtidigt vad mitt stjärntecken stod för. Alltså det stämde helt läskigt bra in på mig! Va sedan tvungen att kolla på en till sida och ja bättre beskrivning av mig än mitt stjärntecken kan man nog inte hitta!

WWW.HOROSKOP.NU
Väduren

Vad du än gör så kan du inte undgå honom. Styrd av Mars, så vill Väduren vara överallt och göra allting. Som det första stjärntecknet så kan Vädurar inte hjälpa att de sätter sig själva främst, även om de kan vara väldigt tillgivna och generösa mot sina närmsta.
De har en varm och entusiastisk sida och kan vara extremt öppna! Sällskapssjuka, sociala och utåtriktade, Vädurar är omtyckta att ha omkring sig då de vanligtvis är hjärtat i varje fest, mycket tack vare sin entusiasm. Ibland så kan dock Väduren bli utomordentligt arg eller ledsen, när kärleken inte blev som han tänkt sig eller han inte får som han vill.

Styrka: Fysiskt ork, självständighet, mod och ärlighet
Innersta behov: Att vara där saker och ting händer
Svaghet: Impulsiv, stressad, hårdför och med mycket aggressioner

WWW.DAGENSHOROSKOP.NU
Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb.

I relationer och samarbete kan den utåtriktade och frimodiga Väduren ibland upplevas som styrande. Många som är präglade av detta eldtecken är ledarnaturer. En vital och tydlig personlighet som passar bra i självständiga eller ledande roller. Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen.

Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden.

Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar