400g philedelphia
250g kesella 10%
2dl vispgrädde
0,5dl sukrin melis
0,5dl stevia sötströ
100g mörk choklad
1 sats LCHF-pepparkakor
50g smör
1msk vatten
2 blad gelatin
1pkt saffran (som man kan hoppa över om man som jag inte gillar det)
1pkt saffran (som man kan hoppa över om man som jag inte gillar det)
1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter. Ta upp
dem och värm dem försiktigt med vattnet. Låt svalna.
2. Klä botten på en form med löstagbar kant.
3. Smula sönder pepparkakan. Smält chokladen i smöret och
blanda med kaksmulorna. Bred ut blandningen på botten av formen. Ställ i kylen/frysen
4. Vispa färskost med kesella, sukrinmelis och steviaströ. Vispa
grädden. Vänd ner grädde och saffransblandningen i färskostsmeten. Blanda väl
och bred ut över chokladbotten.
5. Ställ i frysen några timmar
5. Ställ i frysen några timmar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar