söndag 13 januari 2013

Tortillabröd/Wraps

Goda och enkla tortillabröd/wraps. Perfekta att fylla med favoritröran, till tacokvällen, som pizzabotten eller varför inte som tunnbröd till picknicken! Endast fantasin sätter gränser!



Tortilla/wraps 4st
2dl mjölk
2 ägg
50g riven ost
2 msk fiberhusk
1,5dl pofiber
1tsk bakpulver
2krm salt
olja 

Värm mjölken så den blir ljummen. Vispa ihop ägg, riven ost och mjölk.

Blanda de torra ingredienserna och vispa ner. blanda ihop till en deg och låt svälla 10 minuter.

Forma fyra bullar och lägg varje bulle på ett oljat bakplåtspapper. Platta till med fuktig hand. Lägg sedan ett oljat bakplåtspapper ovanpå och kvala ut till en tunn jämn platta. 

Baka av i ugnen 10 min, 20 grader. Ta ut när brödet börjar bli brun runt kanten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar